Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Kas yra SEO?

Šiuo „pandemijos“ ir „krizės“ laikotarpiu įdomu pasiklausyti kalbant ekonomistus ir psichologus – jie kalba pakankamai priešingai. Kuriais Jūs tikite labiau?

Ekonomistų vs Psichologų nuomonės pandemijos akivaizdoje

Štai ekonomistai kalba, kad žala ekonomikai padaryta ir reikia kuo skubiau imtis veiksmų bei „uždegti žalią“ šviesą verslui.

Psichologai kalba, kad valstybė per daug dėmesio skiria ekonomikai, kai tuo tarpu reikia rūpintis gyventojų psichologine sveikata, nes žmogui pasikeitęs gyvenimo ritmas, stresas dėl sveikatos, stresas dėl ateities – yra didelis iššūkis.

Ir vistik bendro tikrai yra – vien tai, kad ir vienoje ir kitoje barikados pusėje yra žmogus, tas pats žmogus, kuris jaudinasi dėl ateities, tiek profesine, tiek fizine ar psichologine prasme. Ir apskritai, turbūt jokių barikadų nėra, juk turime jaustis saugūs ir fiziškai ir finansiškai. 

Tiesa, dar viena išgirsta mintis iš psichologų – žmogaus sąmonė yra unikali, ji geba prisitaikyti prie esamų sąlygų, bet tuo pačiu praėjus „pavojui“ – grįžti prie buvusio gyvenimo. Štai čia ir vėl išsiskiria nuomonės su ekonomistais, kurie teigia, jog gyvenimas po pandemijos nebus toks pat, kaip iki jos.

Kaip elgtis "paprastam" žmogui?

Tai ką daryti, paprastam mirtingajam, kuris turi savo veiklą ar verslą, dirbo savo darbus, planavo ateitį? – turbūt kaip visada, „suktis iš padėties“, galvoti pačiam, remtis sveiku protu bei judėti pirmyn.

Ateitis mėgsta atvykti neperspėjusi (George Will)

Tai kad šiek tiek būtume pasiruošę ateičiai, kviečiu Jus susipažinti su itin populiarėjančia SEO paslauga (www.seofausta.lt).

SEO paslaugos

SEO paslaugos - tai būdas “prisijaukintiGoogle paieškos sistemą tam, kad Jūsų internetinė svetainė ir/ ar internetinės parduotuvės būtų rodomos pirmuosiuose Google puslapiuose - klientai Jus lengvai suras internete.
SEO Fausta. Kas yra SEO?
Tiesa, SEO paslaugos reikalingos ne tik ateičiai, bet ir dabarčiai - atsigauti po šios, netikėtai užklupusios, negandos.
Daugiau apie SEO paslaugas skaitykite www.seofausta.lt



Komentarai