Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Internetinės svetainės teksto rašymas: kodėl pasirinkus šią paslaugą, neretai vistiek norime mokinti, kaip ir kokį tekstą parašyti?

Internetinės svetainės tekstų rašymas - populiari SEO paslauga

Internetinės svetainės tekstų rašymas yra antra geidžiamiausia SEO paslauga, po socialinių tinklų marketingo!

Kodėl tekstų rašymo paslauga yra tokia populiari?

SEO Fausta: internetinių svetainių tekstų rašymas

Tikriausiai atsakymas paprastas - tai yra pakankamai sunku, netgi žinantiems savo veiklą ar verslą nuo A iki Z; tai reikalauja kūrybiškumo ir nestandartinių idėjų; tekstą skaitys kiti žmonės - pirkėjai, todėl turi būti įdomu!

Bet šalia šio klausimo iškart galima kelti kitą klausimą: dėl kokios priežasties iškeliame daugybę reikalavimų teksto turiniui? Tekstas turi būti apie “tą ir tą”, turi būti paminėta “tas ir tas”, turi būti ne per ilgas, bet įdomus ir t.t.

Pasirinkę paslaugą, vistiek skubame mokinti, kaip ją atlikti?

Paradoksalu, tiesa? Užsakome internetinės svetainės teksto rašymo paslaugą, tačiau iškart išdėstome, kaip ji turi būti įgyvendinta! Ir patys atlikti negalime, nes nemokame, neturime kompetencijos ir pan. Ar esate kada nors atsidūrę tokioje situacijoje?

Atvirai pasakius, aš pati esu buvus abiejose pusėse. Keistas dalykas, manau tai psichologinis niuansas.
Kai esame SEO paslaugos teikėjo pozicijoje - klientams mandagiai pristatome savo gebėjimus ir kompetencijas, kad tai darbas, kurį dirbame ir išmanome, ties juo specializuojamės, gilinamės ir pan. Neretai net pyktelim ant savo klientų, jog jie mus pradeda mokinti, kaip atlikti mums mūsų darbą, nors būtent mus pasamdė jį padaryti.

Kas moka pinigus - to ir tiesa, arba klientas visada teisus!

Ar tikrai vis dar galioja šis stereotipas? Reikia pripažinti, kad jis vis dar gajus, bet po truputį iš to “išaugame”. Teisus tas, kuris pateikia racionalų sprendimą ir argumentuotą paaiškinimą, kodėl būtent taip reikia daryti.

Taigi “teisus” sąmoningumas. Ir nelabai svarbu į kurią pusę nusvirs svarstyklės, jei bus priimtas racionalus ir abi puses tenkinantis sprendimas, juk visada yra kur tobulėti.

Kaip elgiasi patys paslaugos teikėjai, atsidūrę kliento vietoje?

Ir žinodami šį savo klientų elgsenos modelį, pabandykime save pastatyti į kitą barikados pusę. T.y. kaip mes patys elgiamės ir kalbame būdami klientais?
Ar tik ne tie patys atsakymai, kuriuos įvardijome kalbėdami apie savo klientus? Juokinga?

Dažniausiai ir mes patys esame tokie pat, viską žinantys ir kitus galintys pamokinti, tipiniai klientai.
Vis svarstau, kokios priežastys lemia tokį mūsų mąstymą? Ar tai lietuviškas mentalitetas? - viską moku ir žinau! Ar tai pasitikėjimo trūkumas? Ar tiesiog norėjimas viską kontroliuoti?

Abiems pusėms priimtina išeitis iš situacijos

Bet kokiu atveju, pagalba iš šios situacijos - kuo daugiau išsiaiškinti apie vieni kitų norus, lūkesčius, pageidavimus ir galimybes! Tuomet priėmę sprendimą teikti/ pirkti SEO paslaugą, elementariai žinosime, ko tikėtis.

Ir grįžtant prie SEO paslaugos internetinės svetainės tekstų kūrimas - be jokios abejonės, tai paslauga reikalaujanti bene daugiausiai laiko ir pastangų.
Ir pasirinkus profesionalų SEO specialistą, internetiniai tekstai paruošiami išties puikiai ir kokybiškai.
Daugiau apie internetinių svetainių tekstų rašymą skaitykite https://www.seofausta.lt/internetines-svetaines-tekstu-rasymas/

Komentarai