Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Socialinių Tinklų Magija

Kiek laiko praleidžiate naršydami socialiniuose tinkluose?

Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest, Youtube ir kt.

Nagi, prisipažinkite sau! Socialiniuose tinkluose praleidžiate daug ar labai daug laiko?! Nieko keista, kad ir didžioji dalis verslo turi savo paskyras kone visuose populiariausiuose socialiniuose tinkluose.

SEO Fausta. SEO projektas. Socialiniu tinklu marketingas

Ar galima tuo stebėtis?
Ten kur didelis žmonių srautas, potencialių pirkėjų ratas, ten ir verslūs žmonės, rinkodaros ir marketingo specialistai ieško galimybių pasiūlyti ar parduoti savo prekes ar paslaugas.

Nemažai smulkiojo verslo būtent ir gyvena vien tik iš socialinių tinklų vartotojų, t.y. skelbdami ir parduodami savo prekes ar paslaugas.

SEO projekto dalis - socialinių tinklų marketingas

Akivaizdu, kad atliekant ir SEO projektą, negalime pamiršti socialinių tinklų. Socialiniai tinklai - tai didelė ir aktyvi auditorija, kurią galima pakankamai lengvai pasiekti. Žinoma, turi būti kuriamas geras ir kokybiškas turinys, toks, kurį žmonėms būtų įdomu skaityti ir sekti! Dar turi būti reguliariai skelbiami įrašai, Facebook ir kiti socialiniai tinklai rekomenduoja skelbti ne mažiau 3 įrašų per savaitę.

Tam kad dalyvavimas socialiniuose tinkluose pasitarnautų ir internetinės svetainės ar internetinės parduotuvės geresniam reitingavimui Google ir kitose paieškos sistemose, reikia nepamiršti ir SEO ABC, t.y. nuorodos į internetinę svetainę, raktinių žodžių, nuotraukų pavadinimų ir t.t.

Daugiau apie socialinių tinklų marketingą skaitykite: https://www.seofausta.lt/socialiniu-tinklu-marketingas/

www.seofausta.lt

#seofausta #SEO #seopaslaugos #socialiniaitinklai #socialiniutinklumarketingas


Komentarai